Business case Foodservice Leimuiden – Beuk
Foodservice Leimuiden, FSLM, biedt een uitgebreid assortiment van diepvriesproducten aan van de vier toonaangevende merken Beuk, Goutier, Patisserie du Patron en Coffee&Pei. De producten zijn ready-to-serve en het assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogstaande producten voor terrassen, hotels, restaurants, cafés, koffiebars, lunchrooms en bedrijfs- en party catering. Mocht je ook een leuke innoverende baan in de sales willen, stuur dan een email naar info@city-sales.nl met een motivatie en CV dan zullen we snel met jou contact opnemen.
In het afgelopen jaar hebben we vooral er voor gezorgd dat de bestaande klanten, maar ook zeker veel nieuwe klanten, weten dat FSLM nog steeds in staat is om hun klanten te bedienen met hun fantastische producten. Verder is er gestart net het uitrollen van een plantaardige, vegan, appeltaart. Dit sluit volledig aan op de vraag uit de markt. Door deze overal te laten proeven hebben we veel klanten kunnen overtuigen van het opnemen van de diverse appeltaarten in hun assortiment.

Nu de lente weer begint is de afname weer teug op het niveau van voor de covid. En nog steeds benaderen nieuwe klanten die we kunnen overtuigen gebruik te maken van de verschillende producten.