Bij field sales draait alles om mensen. Mensen kopen van mensen en niet direct via een platform. Kwaliteit, kennis en kunde van de markt zijn daarbij heel belangrijk om de gewenste resultaten te realiseren. Wij werken bij City-Sales met ervaren mensen die al jaren actief zijn in de Food market. Sales ambassadeurs worden vanaf de start getraind op productkennis, sales vaardigheden en begeleid door middel van het organiseren van meerdere online en fysieke trainingen per jaar.

Field Sales
Samenwerking met Tippr maakt het mogelijk om de awareness naar horeca te verhogen. Met minimaal 20 contactmomenten door middel van Social — & Digital selling, kan de sales conversie verhoogt worden.
Nog geen distributie of je wilt het verder uitbreiden zodat je meer controle hebt over je eigen prijsbeleid? Begeleiding opstart richting diverse logistieke partners
Onze sales ambassadeurs zijn de gespecialiseerde helden in het veld. Zij vertegenwoordigen op excellente wijze jouw merk en weten daarbij de belofte en USP’s van je product(en) op energieke wijze over te brengen. Onze ambassadeurs hebben een uitmuntende mensenkennis en zijn bedreven in het inventariseren van de klantbehoefte, om daar vervolgens passend advies bij te geven.
Procesbegeleiding voor marktintroducties. Stuur ons een bericht via info@city-sales.nl zodat wij contact met je op kunnen nemen om een afspraak in te plannen.
Logistiek, Supply-chain
Sales Ambassadeurs
Social Media Business to Business
Consultancy opties