Mocht je ook een leuke innoverende baan in de sales willen. Stuur dan een email naar info@city-sales.nl met een motivatie en CV dan zullen we snel met jou contact opnemen.
Werken bij City Sales
Team
 • Maarten Broedelet

  Co-founder

  Vanaf het moment dat ik mocht gaan werken ben ik begonnen in de horeca. Eerst als afwasser en daarna als kok. Tot dat mijn moeder zei dat in een opleiding moest gaan doen.

  Dit werd uiteindelijk de Hotelschool. Na deze studie heb ik mijn spullen gepakt en ben naar de Bonaire vertrokken.

  Werken, zon, zee, strand en duiken en dat heb ik 3 jaar vol gehouden. Terug in Nederland ben ik mijn eerste horecazaak begonnen. Na meerdere horeca zaken te hebben gehad ben ik na 20 jaar gestopt als ondernemer en heb 5 jaar in Nederland bij KFC gewerkt.


  Daarna heb ik 3 jaar KFC Aruba en Curaçao geleidt. Terug in Nederland heb ik nog wat diverse projecten gedaan in de horeca. In 2017 is mijn sales carrière begonnen bij GRO daarna kwam Thijs-drinks erbij. Het is mooi om in deze rol met ondernemers mee te kunnen denken. Op dit moment heb ik meerdere merken waar ik sales voor doe en vanuit die gedachte is City Sales geboren.

 • Joeri Reisig 

  Sales Ambassador 

  Toen ik 17 was begon ik met horeca werkzaamheden, eerst als afwasser en later als hulpkok. Na 2 jaar lang dat werk te hebben gedaan, kreeg ik steeds meer interesse in de service verlenende werkzaamheden .Ik heb vanaf dat moment 12 jaar lang in verschillende horecazaken in Amsterdam gewerkt, zowel achter de bar, als in de bediening en later als leidinggevende. Daarnaast heb ik jarenlang indoor events en festivals georganiseerd. Mijn laatste onderneming was als freelance horeca recruiter. Daardoor heb ik mijn horeca netwerk nog verder uitgebreidt. Helaas brak de corona periode aan en vanwege de lockdown was ik genoodzaakt om met mijn werkzaamheden als recruiter te stoppen. In de periode die daarna volgde heb ik tijdelijk als buitenschilder gewerkt om vervolgens de overstap te maken naar City Sales. Door mijn grote netwerk in de Amsterdamse horeca sluit dit perfect aan en kan ik eindelijk weer terug naar waar het allemaal begon, naar mijn favoriete branche: de horeca. Het Amsterdam City Sales team kom ik graag versterken. Mocht u contact willen opnemen, bel of mail gerust!

 • Beer Brinkers 

  Partner  

 • Franciscus van Bokhorst

  Co-founder

  International Sales & Marketing New Food / Novel food specialist, gespecialiseerd in FMCG in food service & food retail. Consument gedreven sales marketeer met ervaring in innovatie (nieuwe productontwikkeling), merk activatie en vooral sales.


  Specialismen: start-up, scale-up versnellen van innovatie, business gedreven, spiritueel ondernemerschap, stuwende kracht en strategisch. Stuur me een bericht, als je eens lekker wilt sparen!