Werken bij City Sales
Mocht je ook een leuke innoverende baan in de sales willen. Stuur dan een email naar info@city-sales.nl met een motivatie en CV dan zullen we snel met jou contact opnemen.
Team
 • Joeri Reisig 

  Sales Ambassador 

  Toen ik 17 was begon ik met horeca werkzaamheden, eerst als afwasser en later als hulpkok. Na 2 jaar lang dat werk te hebben gedaan, kreeg ik steeds meer interesse in de service verlenende werkzaamheden .Ik heb vanaf dat moment 12 jaar lang in verschillende horecazaken in Amsterdam gewerkt, zowel achter de bar, als in de bediening en later als leidinggevende. Daarnaast heb ik jarenlang indoor events en festivals georganiseerd. Mijn laatste onderneming was als freelance horeca recruiter. Daardoor heb ik mijn horeca netwerk nog verder uitgebreidt. Helaas brak de corona periode aan en vanwege de lockdown was ik genoodzaakt om met mijn werkzaamheden als recruiter te stoppen. In de periode die daarna volgde heb ik tijdelijk als buitenschilder gewerkt om vervolgens de overstap te maken naar City Sales. Door mijn grote netwerk in de Amsterdamse horeca sluit dit perfect aan en kan ik eindelijk weer terug naar waar het allemaal begon, naar mijn favoriete branche: de horeca. Het Amsterdam City Sales team kom ik graag versterken. Mocht u contact willen opnemen, bel of mail gerust!

  e-mail: Joeri@city-sales.nl

 • Kahhou Cheng

  Sales Ambassador

  Geboren en getogen in Amsterdam, met een lange geschiedenis horeca achtergrond als werknemer en ondernemer. Ik snap de ondernemer aan de voor- en achterkant. Of het nu gaat over eten of boekhouding, mijn kennis en ervaring zorgt voor een juiste gesprekspartner. Voor horeca tips/begeleiding voor de kaart kunt u bij mij terecht.

  e-mail: Kahhou@city-sales.nl

 • Emil Vlierboom

  Sales Ambassador

  Ondernemende sales topper met roots in hospitality, waarin ik meer dan 7 jaar in verschillende hotels heb mogen werken. Met mijn twee diploma’s in hospitality management business , heb ik de in’s en out’s van de horeca leren kennen. Die ik nu kan inzetten tijdens mijn werk voor City Sales.

  e-mail: Emil@city-sales.nl

 • Amine Hanouche
  Sales Ambassador

  Op mijn 16de ben ik in de Horeca begonnen.

  Eerst als afwasser, en toen vrij snel de bediening in. Ik heb dit toen de tijd nog gecombineerd met basketbal op hoog niveau.


  Dit ging langzamerhand botsen met elkaar en heb toen moeten kiezen. Uiteindelijk na 3 jaar in Spanje gebasketbald te hebben heb ik er toch voor gekozen om weer de horeca in te gaan.

  Ik opende mijn eigen pop-up stadstrand in samenwerking met de gemeente. “Openlucht atelier”


  Na 2 succesvolle zomers gedraaid te hebben werd ik benaderd door Joeri om eens mee te draaien bij city sales.

  Vanaf dat moment was ik eigenlijk heel nieuwsgierig en leergierig bij dit bedrijf en zit ik uitstekend op mijn plek.

 • Koen Segers
  Sales Ambassador

  Toen ik 18 was ben ik gestart in de keuken als afwasser/keuken hulp, met 21 jaar kreeg ik mijn eerste kans als chef bij Pasifico in de Warmoesstraat. De eerste tex mex restaurant in Amsterdam.

  Inmiddels 18 jaar verder en met ervaring in vele keukens in Amsterdam in verschillende rollen van freelance zelfstandig werkend kok tot (sous) chef.

  En nu mag ik met deze ervaring samen met de rest van het City Sales team de horeca markt op, om ons assortiment aan te bieden.

  Door mijn ervaring als chef kok weet ik als geen ander hoe het is om een keuken draaiende te houden in de horeca.

  Ik hoop dan ook wat toe te kunnen voegen aan deze fijne branche met onze mooie en nieuwe producten.

 • Maarten Broedelet

  Co-Founder

  Vanaf het moment dat ik mocht gaan werken ben ik begonnen in de horeca. Eerst als afwasser en daarna als kok. Tot dat mijn moeder zei dat in een opleiding moest gaan doen.

  Dit werd uiteindelijk de Hotelschool. Na deze studie heb ik mijn spullen gepakt en ben naar de Bonaire vertrokken.

  Werken, zon, zee, strand en duiken en dat heb ik 3 jaar vol gehouden. Terug in Nederland ben ik mijn eerste horecazaak begonnen. Na meerdere horeca zaken te hebben gehad ben ik na 20 jaar gestopt als ondernemer en heb 5 jaar in Nederland bij KFC gewerkt.


  Daarna heb ik 3 jaar KFC Aruba en Curaçao geleidt. Terug in Nederland heb ik nog wat diverse projecten gedaan in de horeca. In 2017 is mijn sales carrière begonnen bij GRO daarna kwam Thijs-drinks erbij. Het is mooi om in deze rol met ondernemers mee te kunnen denken. Op dit moment heb ik meerdere merken waar ik sales voor doe en vanuit die gedachte is City Sales geboren.

  e-mail: Maarten@city-sales.nl

 • Beer Brinkers 

  Co-Founder

  Beer Brinkers, medeoprichter van City Sales, is een schakel in het overbruggen van de kloof tussen de commerciële, productie- en logistieke afdelingen. Hij staat bekend om zijn pragmatische aanpak en analyse, essentieel voor het in balans brengen van productiekosten en verkoopvolumes. In zijn rol beheert Beer de administratieve en juridische aspecten van het bedrijf, waarbij hij een solide basis legt voor een gestroomlijnde operatie.


  Beer is ook betrokken bij het opzetten van een geavanceerd data-analysesysteem bij City Sales, waarmee het team en merken inzichten verkrijgt over productgrootte, prijzen, marktpositie en promoties. Zijn expertise in data-analyse is onmisbaar voor het sturen van City Sales' succes en dat van de klanten in een concurrerende markt.

  e-mail: Beer@city-sales.nl

 • Frank van Bokhorst

  Co-Founder

  International Sales & Marketing New Food / Novel food specialist, gespecialiseerd in FMCG in food service & food retail. Consument gedreven sales marketeer met ervaring in innovatie (nieuwe productontwikkeling), merk activatie en vooral sales.


  Specialismen: start-up, scale-up versnellen van innovatie, business gedreven, spiritueel ondernemerschap, stuwende kracht en strategisch. Stuur me een bericht, als je eens lekker wilt sparren!

  e-mail: Franciscus@city-sales.nl